Güllaç tatlısı 8caubags
Güllaç tatlısı 8caubags
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


kambernet forum dan daha verimli yararlanabilmek için, lütfen ÜYE olunuz ,,
 
AnasayfaGüllaç tatlısı I_icon_mini_portalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Güllaç tatlısı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Yönetici [ ÇY ]
KURUCU ve YÖNETİCİ
KURUCU ve YÖNETİCİ
Yönetici [ ÇY ]


Aktiflik :
Güllaç tatlısı Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Güllaç tatlısı Right_bar_bleue

madalyalar : Güllaç tatlısı 35193qr
Mesaj Sayısı : 164
Kayıt tarihi : 15/06/09
Yaş : 37
Nerden : KAYSERİ

Güllaç tatlısı Empty
MesajKonu: Güllaç tatlısı   Güllaç tatlısı Icon_minitimeSalı Kas. 24, 2009 7:14 pm

Güllaç ( 4-6 Kişilik )
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Malzemeler
2 buçuk su bardağı toz şeker
1 paket güllaç
250 gram dövülmüş ceviz
Çeyrek çay bardağı gül suyu


Yemeğin Tarifi
Sütü ısıtın. 2 buçuk su bardağı toz şekeri ilave edip, kaynatın. Geniş bir tepsiye dökün.

Güllaçları parçalara ayırıp, bu tepsinin içinde ıslatın. Ortasına dövülmüş cevizi koyun. Yanlarını ortada toplayıp, katlayın. Katladığınız güllaçları başka bir tepsiye dizin. Kalan sütü üzerine dökün. Gül suyu ilave edin. Ilık veya soğuk servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://kambernet.yetkinforum.com
 
Güllaç tatlısı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Düğme tatlısı
» Armut tatlısı
» Domates tatlısı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: YEMEK TARİFLERİ :: Tatlı ve pastalar-
Buraya geçin: