Fasulye kavurması 8caubags
Fasulye kavurması 8caubags
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


kambernet forum dan daha verimli yararlanabilmek için, lütfen ÜYE olunuz ,,
 
AnasayfaFasulye kavurması I_icon_mini_portalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Fasulye kavurması

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Yönetici [ ÇY ]
KURUCU ve YÖNETİCİ
KURUCU ve YÖNETİCİ
Yönetici [ ÇY ]


Aktiflik :
Fasulye kavurması Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Fasulye kavurması Right_bar_bleue

madalyalar : Fasulye kavurması 35193qr
Mesaj Sayısı : 164
Kayıt tarihi : 15/06/09
Yaş : 37
Nerden : KAYSERİ

Fasulye kavurması Empty
MesajKonu: Fasulye kavurması   Fasulye kavurması Icon_minitimeSalı Kas. 24, 2009 6:46 pm

Fasulye Kavurması (4 Kişilik)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Malzemeler
1/2 Kg Taze Fasulye
2 Adet Kuru Soğan
2 Adet Yumurta
2 Adet Domates
1 Adet Havuç
3 Yemek kaşığı Tereyağı
Tuz, Pulbiber


Yemeğin Tarifi
Fasulyelerin kılcıklarını ayıklayıp yıkadıktan sonra süzgece alın. Suyu süzülünce 1 cm genişliğinde kıyın. Kaynar tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayıp süzün.

Tereyağını tencerede eritip küp şeklinde doğranmış soğanı ilave ederek kavurun. Havuç ve domatesi rendeleyip kavrulmakta olan soğana ekleyin. Karışımı bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtaları ilave edip karıştırın.

Karışıma haşlanmış fasulyeleri ekleyip tuz ve pulbiber serperek kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://kambernet.yetkinforum.com
 
Fasulye kavurması
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bayram kavurması

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: YEMEK TARİFLERİ :: Sebze yemekleri-
Buraya geçin: