Bayram kavurması 8caubags
Bayram kavurması 8caubags
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


kambernet forum dan daha verimli yararlanabilmek için, lütfen ÜYE olunuz ,,
 
AnasayfaBayram kavurması I_icon_mini_portalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Bayram kavurması

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Yönetici [ ÇY ]
KURUCU ve YÖNETİCİ
KURUCU ve YÖNETİCİ
Yönetici [ ÇY ]


Aktiflik :
Bayram kavurması Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Bayram kavurması Right_bar_bleue

madalyalar : Bayram kavurması 35193qr
Mesaj Sayısı : 164
Kayıt tarihi : 15/06/09
Yaş : 37
Nerden : KAYSERİ

Bayram kavurması Empty
MesajKonu: Bayram kavurması   Bayram kavurması Icon_minitimeSalı Kas. 24, 2009 6:38 pm

Bayram Kavurması
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Malzemeler
1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik


Yemeğin Tarifi
Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.

Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://kambernet.yetkinforum.com
 
Bayram kavurması
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fasulye kavurması

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: YEMEK TARİFLERİ :: Et yemekleri-
Buraya geçin: