Çiftci usulü spagetti 8caubags
Çiftci usulü spagetti 8caubags
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


kambernet forum dan daha verimli yararlanabilmek için, lütfen ÜYE olunuz ,,
 
AnasayfaÇiftci usulü spagetti I_icon_mini_portalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Çiftci usulü spagetti

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Yönetici [ ÇY ]
KURUCU ve YÖNETİCİ
KURUCU ve YÖNETİCİ
Yönetici [ ÇY ]


Aktiflik :
Çiftci usulü spagetti Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Çiftci usulü spagetti Right_bar_bleue

madalyalar : Çiftci usulü spagetti 35193qr
Mesaj Sayısı : 164
Kayıt tarihi : 15/06/09
Yaş : 37
Nerden : KAYSERİ

Çiftci usulü spagetti Empty
MesajKonu: Çiftci usulü spagetti   Çiftci usulü spagetti Icon_minitimeSalı Kas. 24, 2009 6:53 pm

Çiftci Usulü Spagetti (4 Kişilik)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Malzemeler
400 gr Spagetti
5 Sardalya
400 gr Küp Domates
1 Adet Soğan
80 gr ceviz İçi
4 Diş sarmısak
50 gr Çekirdekleri Çıkarılmış Siyah Zeytin
50 gr Rendelenmiş Parmesan Peyniri veya Eski Kaşar
Zeytinyağı , Tuz , Karabiber


Yemeğin Tarifi
Sardalyaları yıkayarak tuzunu alın ve şeritler halinde doğrayın. Soğanı ince kıyın ve 3 çorba kaşığı zeytinyağında öldürün. Küp domatesi ekleyip ağzını kapatın ve 10 dakika kadar kaynamaya bırakın.

Bu arada ceviz içleri ve sardalyalarla birlikte soyulmuş sarmısağı ince kıyın, ya da hepsini birlikte mikserden geçirin. Bu karışımı ve doğranmış zeytinleri domates sosuna ekleyin. Karıştırın, biraz karabiber atın, ağzını kapatıp kısık ateşte 7-8 dakika kadar pişmeye bırakın.

Spagettiyi tuzlu bol kaynar suda diriliğini kaybetmeyecek kadar haşladıktan sonra hazırladığınız sosu ekleyin. Eşit miktarda parmesan peyniri veya eski kaşar rendesini de üzerine serptikten sonra servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://kambernet.yetkinforum.com
 
Çiftci usulü spagetti
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Avcı usulü kuzu bacağı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: YEMEK TARİFLERİ :: Hamur işi yemekleri-
Buraya geçin: