Doldurulmuş kabak 8caubags
Doldurulmuş kabak 8caubags
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


kambernet forum dan daha verimli yararlanabilmek için, lütfen ÜYE olunuz ,,
 
AnasayfaDoldurulmuş kabak I_icon_mini_portalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Doldurulmuş kabak

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Yönetici [ ÇY ]
KURUCU ve YÖNETİCİ
KURUCU ve YÖNETİCİ
Yönetici [ ÇY ]


Aktiflik :
Doldurulmuş kabak Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Doldurulmuş kabak Right_bar_bleue

madalyalar : Doldurulmuş kabak 35193qr
Mesaj Sayısı : 164
Kayıt tarihi : 15/06/09
Yaş : 37
Nerden : KAYSERİ

Doldurulmuş kabak Empty
MesajKonu: Doldurulmuş kabak   Doldurulmuş kabak Icon_minitimeSalı Kas. 24, 2009 6:44 pm

Doldurulmuş Kabak (4 Kişilik)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Malzemeler
4 adet 150 gramlık kabak
75 gr soğan
1-2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı değişik baharat
225 gr doğranmış domates
275 gr pirinç
50 gr jambon
75 gr çedar peyniri
50 gr kuru ekmek ufağı
Dilediğiniz otlardan birkaç sap


Yemeğin Tarifi
Her kabağı uzunlamasına ikiye bölün. Etli kısmını çıkartıp incecik kıyın. Soğan ve sarımsağı da ince ince doğrayın.

Teflon tavada zeytinyağını hafifçe kızdırın. Doğranmış kabak içi, soğan, sarımsak ve karışık baharatı sote edin ve 4-5 dakika pişirin.

Yıkayıp haşladığınız pirinci süzüp, domatesle birlikte tavaya alın ve 10 dakika kadar pişirin.

Boş kabakların içine jambonu serin. Üzerine pirinçli karışımdan koyun. Çedar peyniri ve kuru ekmek ufaklarını serpiştirdikten sonra yüksek ısıdaki fırına atıp 25 dakika, peynir eriyip ekmekler kızarıncaya kadar kızartın. Dilediğiniz doğranmış otlarla süsleyip, servis yapın.

Yağsız, haşlanarak hazırlanan pilav, su çektiği için şişer ve doyurucu olur.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://kambernet.yetkinforum.com
 
Doldurulmuş kabak
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fırında kabak

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: YEMEK TARİFLERİ :: Sebze yemekleri-
Buraya geçin: